NORAH JONES 19 AUGUSTUS IN AMSTERDAM

12-04-2007 @ 19:00


Op zondag 19 augustus 2007 geeft Norah Jones een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De kaartverkoop voor het concert begint zaterdag 21 april maar de fanclub pre-sale begint al  vrijdag 13 april.
Norah Jones brak in 2003 door met haar debuutalbum 'Come Away With Me' met daarop de song 'Don't Know Why'. Dit nummer werd datzelfde jaar bekroond met een Grammy voor Beste Song en Norah ging met nog zeven Grammy Awards naar huis, onder andere voor Beste Zangeres en Beste Album.
Norah Jones, dochter van de beroemde Indische sitarspeler Ravi Shankar, groeide op in Texas en raakte al op jonge leeftijd in de ban van de muziek. Ze studeerde jazzpiano en won als student verschillende prijzen. Terwijl ze werkte als serveerster zong ze in bandjes, speelde piano en haalde vooral veel plezier uit het muziek maken met vrienden. In 2001 tekende ze een contract bij Blue Note Records en begon ze met het opnemen van haar eerste album 'Come Away With Me' waarvan aan het eind van 2006 wereldwijd 19 miljoen exemplaren waren verkocht. Na dit succes volgde Norah's tweede album 'Feels Like Home'. Dit jaar is haar derde cd uitgekomen met de titel 'Not Too Late' en de eerste single 'Thinking About You'.
De laatste keer dat Norah samen met haar Handsome Band in de Heineken Music Hall optrad was in juni 2004 maar ze was op 1 maart dit jaar nog in de Rode Hoed in Amsterdam waar ze een 'secret gig' gaf.
De pre-sale voor de fanclub begint op vrijdag 13 april om 10.00 uur. De reguliere verkoop begint volgende week zaterdag 21 april om 10.00 uur. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.
 
NORAH JONES AND THE HANDSOME BAND
Zondag 19 augustus 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 60, € 55 en € 50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur