GEORGE MICHAEL OP 26 JUNI LIVE IN DE AMSTERDAM ARENA

06-03-2007 @ 11:19


De Engelse zanger George Michael geeft op dinsdag 26 juni a.s. een concert in de Amsterdam ArenA. George Michael begon vorig jaar september met de ‘25 Live’ Tour en dat beviel de Britse popster zo goed dat zijn tournee is verlengd. George Michael gaf in november 3 concerten in de Rotterdamse Ahoy waarbij hij door het Nederlandse publiek ovationeel werd onthaald.
Tijdens de ‘25 Live’ tournee speelt George Michael werk uit zijn 25-jarige carrière.

George Michael begon zijn muziekcarrière samen met schoolvriend Andrew Ridgeley. De ‘Wham Rap’ van het duo Wham! werd het begin van een reeks hits als ‘Young Guns (Go For It)’, 'Club Tropicana' en 'Wake Me Up Before You Go Go'.
De eerste solorelease van George MichaelCareless Whisper’ werd meteen één van de grootste hits van de jaren '80. Hierna volgde het eerste solo-album 'Faith', waarvan zes miljoen exemplaren werden verkocht. In totaal wist hij wereldwijd maar liefst 85 miljoen platen te verkopen. Onlangs is er een Greatest Hits album uitgebracht met een scala van zijn classics erop. George Michael heeft ook meegewerkt aan ondermeer Live Aid, The Nelson Mandela Freedom Concert en het Freddie Mercury Tribute optreden.
Deze zomer is George Michael weer terug voor een uniek optreden in de Amsterdam ArenA.
GEORGE MICHAEL          
Dinsdag 26 juni 2007
Amsterdam Arena
Aanvang: 19.30
Entree: € 85, € 79, € 69, € 59 en € 49 (excl. servicekosten)