het ZESDE KADOOTJE VAN MIST

05-03-2007 @ 14:12


De Nederlandse groep Mist geeft deze maand maart haar muziekkadootje af met "Going On", het zesde liedje in de albumreeks MIST:PERIOD.
Dit nieuwe nummer is alleen in mp3-formaat verkrijgbaar en staat op geen enkel Mist-album.
De radio-primeur van Going On was 24 februari jl. tussen 12.00 en 13.00  in het programma "Bijlage" van Radio Noord-Holland.
Wil je "Going On" beluisteren en wellicht dowloaden dan is onderstaande link de enige juiste weg 
http://www.mist-music.com/28/index.php?s28p182
                            
Veel plezier ermee en je mag gerust andere muziekliefhebbers hiervan ook in kennis stellen. Het cadeautje is 'geldig' tot 18 maart.
De eerste vier liedjes uit deze serie zijn daar inmiddels ook te verkrijgen tegen betaling van 99 eurocent.
De vijfde song "Surrender" is 'wegens downloadsucces geprolongeerd' en dus nog steeds een tijdje gratis binnen te halen op genoemde sites.
 
HUISKAMERTOUR 18 MAART: win een Mist-optreden bij jou thuis:
Ter viering van het 7e liedje in de Mist:Period-serie onderneemt Mist op zondag 18 maart een huiskamertournee door heel Nederland, waarin 7 huiskamers van fans zullen worden opgeluisterd met een half uur durend akoestisch optreden van de band. Tussen 12.00 en 22.00 uur zal Mist in een auto van huisdeur tot huisdeur rijden en zo de geboorte van cadeautje no. 7 gestalte geven.
Wil jij Mist die dag van heel dichtbij, dus op je eigen woonkamerplanken bewonderen? Dat kan. Bedenk dan een goede, liefst originele reden waarom Mist in jouw huiskamer moet komen spelen en maak daarmee kans op een gratis akoestisch en exclusief Mist-concert voor jou en je familie en vrienden (deze prijsvraag kent slechts 2 voorwaarden: je huiskamer moet zich in Nederland bevinden en een afmeting hebben van minimaal 20 vierkante meter).
een mailtje naar: 18maart@mist-music.com 

De groeten van Mist:
Rick Treffers - Ivar Vermeulen - Jaimy Quite - Arthur ten Cate - Bart van Kuijk
Nooit meer Mist-mail of -cadeautjes ontvangen? Meld het.