THE POLICE LIVE IN DE AMSTERDAM ARENA op 13 september

05-03-2007 @ 10:07

Al eerder maakte The Police hun Celebration Tournee bekend met 16 tourdata in de Verenigde Staten waarvan in mum van tijd alle concertkaarten verkocht werden. Vandaag heeft The Police ook de Europese concerten bekend gemaakt waaronder een stadionconcert in de Amsterdam Arena op donderdag 13 september a.s. De kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag 9 maart a.s. om 10 uur. Op 28 mei begint The Police in Vancover waarna de Europese tournee op 29 augustus a.s. in Stockholm van start gaat en landen als Engeland, Duitsland, België en Spanje aandoet.
In 1977, bestormde The Police de internationale muziekscène met een mix van reggae, punk, jazz en rock. Sting, Steward Copeland en Andy Summers creëerden een eigen sound en domineerde daarmee jarenlang de charts met vijf nummer 1 albums, diverse top tien hits en met on top maar liefst zes Grammy Awards.
Een deel van de opbrengst van deze tournee komt ten goede aan WaterAid, een internationaal NGO, opgericht om armoede te bestrijden door te toegang tot veilig water te bevorderen. WaterAid en haar partners heeft in 17 van 's werelds armste landen al tien miljoen mensen geholpen aan toegang tot water en sanitair.

The Police
Donderdag 13 september 2007
Amsterdam ArenA
Entree: € 89, € 85, € 79, € 69, € 59, € 49 (excl servicekosten) max 6 kaarten per persoon
Aanvang: 19.00 uur.