ARROW ROCK FESTIVAL 2007

19-02-2007 @ 21:03

Op zaterdag 30 juni vindt de vijfde editie van het Arrow Rock Festival plaats op het Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. ’s Werelds grootste rockbands bestijgen het podium waaronder Toto, Scorpions, Europe en als headliner niemand minder dan Aerosmith. Op het eendaagse festival is dit jaar traditiegetrouw ook een camping. De kaartverkoop begint zaterdag 24 februari om 10.00 uur.
Na vier succesvolle jaren in Lichtenvoorde viert het Arrow Rock Festival de 5e editie op het Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. De bands die op 30 juni verdeeld over drie podia zullen optreden zijn verder onder andere Steve Vai, INXS, Thin Lizzy en Outlaws.

Aerosmith op het Arrow Rock Festival

Het is inmiddels acht jaar geleden sinds we Aerosmith in ons land aan het werk konden zien, maar de heren Tyler, Perry, Whitford, Hamilton en Kramer hebben in de tussentijd allesbehalve stilgezeten. Aerosmith is één van de weinige bands die nog altijd optreedt met de bezetting uit de hoogtijdagen – al is er in de vroege jaren tachtig wel het een en ander gehusseld in de line-up. We zijn er trots op het roemruchte vijftal uit Boston te verwelkomen!
Toto hoort al jaren op het Arrow Rock Festival thuis en het is nu dan eindelijk gelukt de band te boeken. Songs als ‘Rosanna’, ‘Africa’, ‘Hold The Line’, ‘Pamela’ en ‘I Can’t Stop Loving You’ zijn ware klassiekers die het goed zullen doen op het openlucht podium. Voordat het zover is geeft Toto nog een concert in Amsterdam op 19 maart dat al maanden is uitverkocht.
Voor the Scorpions wordt het een weerzien met het publiek van het Arrow Rock Festival, en andersom. In 2004 hebben deze podiumbeesten een optreden gegeven dat voor herhaling vatbaar is. De band werd internationaal bekend in 1984 met de single ‘Still loving you’. Met het nummer ‘Wind of Change’ haalde de Scorpions in 1991 nog een nummer 1 hit in Nederland.
In 1992 hield de meest succesvolle Scandinavische rockband van de jaren '80 Europe het voor gezien, enkele dikke hits (‘Rock The Night’, ‘Carrie’, ‘Cherokee’, ‘Superstitious’) en een klassiek album (‘The Final Countdown’) achterlatend. In 2004 pikte de band de draad weer op met de comebackplaat ‘Start From The Dark’ en een succesvolle tournee. Vorig jaar verscheen hun zevende studioplaat ‘Secret Society’.  Tijdens hun optreden in Biddinghuizen zal Europe het beste van toen en nu laten horen.
Meer bands worden binnenkort bekend gemaakt. Voor meer informatie over het festival check www.arrowrockfestival.nl

ARROW ROCK FESTIVAL 2007

Zaterdag 30 juni 2007
Evenemententerrein Walibi World - Biddinghuizen
Entree: € 69. VIP-ticket: € 145 (beperkt verkrijgbaar). Campingticket: € 20.  
Prijzen exclusief servicekosten.
Terrein open: 12:00 uur. Aanvang programma: 12.30 uur. Einde programma: 22:45 uur.
De camping is open vanaf vrijdag 29 juni 18:00 uur.
Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag 24 februari om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, Free Record Shops, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen.