BRIAN MCKNIGHT EN BOYZ II MEN IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

14-02-2007 @ 22:31

Dinsdag 10 april haalt organisatie 4NGME de legende Brian McKnight naar Nederland voor een exclusief concert. De nu al veel besproken show vindt plaats op het podium van de Heineken Music Hall in Amsterdam. De avond wordt ingeluid door niemand minder dan de R&B formatie Boyz II Men. De heren zullen tijdens dit exclusieve topconcert hun aller grootste hits ten gehore brengen.

Brian McKnight

Het is het wachten waard geweest; het is de hoogste tijd voor Brian McKnight om in hartje Nederland zijn R&B soulvolle songs weer live te performen. McKnight heeft met zijn carrière van meer dan 15 jaar diverse memorabele albums op zijn naam staan, die nog steeds tot vele harten doordringen. Ooit maakte hij zijn debuut met het album “Brian McKnight” waarna hij in 1999 een groot succes boekte met zijn tweede album “Back at One”. Inmiddels anno 2007 brengt hij opnieuw een album “Ten” uit. Zelf geeft hij aan dat dit zijn beste album tot nu toe is. Tijdens zijn show zal hij met zijn fluwelen stem diverse nummers van zijn nieuwe album ter gehore brengen en voor menig kippenvelmomenten zorgen.

Boyz II Men
Boyz II men behoort tot de #1 R&B groep van de jaren 90. Deze heren begonnen ooit met de droom professionele zangers te worden. Al snel richtten zij een ‘close-harmonie act’ op en scoorden vervolgens hun eerste hit met “Motownphilly”. De lange reeks aan successen bleef niet uit en vulde zich met o.a. de nummer 1 hit “End of the road”, “I’ll make love to you” en “One sweet day”. Naast vele credits voor hun singles, sleepten ze ook prijzen binnen als “Best-selling R&B Group of the Entire 20th Centure”, “Best-Selling Artist ever On Motown Records” en “Best-Selling R&B Group Ever”.
Deze soulvolle live show die op karakteristieke wijze door de legendes van de R&B wordt gebracht, zal op 10 april opnieuw geschiedenis schrijven. Het laatste concert van Brian McKnight was ruim van te voren uitverkocht, wees er dus snel bij om een kaartje te bemachtigen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de bekende VVK adressen.
Concert: Brian McKnight & Boyz II Men
Datum:   dinsdag 10 april 2007
Locatie: Heineken Music Hall in Amsterdam
www.heinekenmusichall.nl