Hoe cool is de nieuwste CD van KINDEREN VOOR KINDEREN?

12-10-2006 @ 16:10

Hoe cool de nieuwste KINDEREN VOOR KINDEREN CD DE COOLSTE DJ is kun je binnenkort zelf horen. De CD, die deze keer behoorlijk gitaar georinteerd is, en weer ruiger en rauwer dan de voorgaande, komt namelijk 23 oktober 2006 uit.
De traditie om liedjes te brengen die gaan over wat kinderen bezighoudt is ook deze keer weer hoog gehouden. Themas die aan bod komen variren van onder meer van verliefd zijn (hij doet raar in de klas, ik wou dat ik niet op hem was), tot vriendschap (ik heb jou toch niet nodig, speel net zo lief alleen, en denk maar niet dat ik je ooit mijn fiets nog leen) en van kinderen uit een andere cultuur (sinds november vorig jaar zit er een meisje in mijn klas, die moest vluchten uit een land omdat er oorlog was) tot het leven zelf (soms is het leven net een poppenkast, dan is het net alsof ik niet meer in mijn sokken pas).
Dit jaar 12 nieuwe liedjes van o.a. Alain Clark, Babette Labeij (dirigent), Rene Lenting en Fluitsma & Van Tijn (productie en arrangementen).En natuurlijk ook weer de extra meezingversies, een boekje met alle teksten en een medley.
Hoe cool DE COOLSTE DJ is kun je niet alleen horen op de CD, maar natuurlijk ook weer zien op tv, en wel: zaterdag 4 november 2006 om 18.55 uur bij de VARA op Nederland 1
De televisie opname van KINDEREN VOOR KINDEREN wordt net als vorig jaar weer een echt popconcert! Met een band, een groot poppodium en natuurlijk het Kinderen voor Kinderen koor. Er zijn twaalf nieuwe liedjes te horen, er wordt gedurende de hele show flink gedanst en er kan weer volop meegezongen worden. Dansacademie Lucia Marthas verzorgt, net als voorgaande jaren, de choreografie.
Als een van de weinige volwassenen mag cabaretier Jochem Myjer tijdens het concert als presentator het podium op. Maar dan moet hij wel zien mee te doen...en dat is lastiger dan hij denkt!

Tracklisting:
01. Als hij me aankijkt
02. Mijn best vriend
03. Coolste DJ
04. Soms denk ik dat ik alles kan
05. Nou en?
06. Spreekbeurt
07. Poppenkast
08. Spotlight,Camera, Microfoon
09. Twee dromen
10. Hee Hallo..
11. Zomer in mijn kop
12. Drummen in een band
13. Medley 2006
14. t/m 25 de meezingversies van de liedjes
www.omroep.nl/vara/tv/kvk
www.babettelabeij.com