NIEUWE SINGLE VAN BOUKE: Kom maar, kom maar

12-09-2006 @ 18:59

Voor Bouke Scholten is muziek zijn lust en leven. Zijn stem klinkt als een klok en de sympathieke zanger kan bouwen op een grote schare fans. Bouke zingt goudeerlijke pop, ingetogen ballads en het Nederlandse lied. Met zijn nieuwe single 'Kom maar, kom maar', gaat Bouke naam maken onder de succesvolle Nederlandstalige zangers. Een hit, aldus de kenners en voorloper van een splinternieuw album dat in oktober van de persen rolt.
Begin december 2005 tekende Bouke bij CNR Entertainment. Zijn eerste (kerst)single op het nieuwe label 'Merry Christmas to everyone' haalde een top 30 notering in de Mega Top 100. Zijn eerste Nederlandstalige single, 'Ik Wil Je' met als tweede track het pop-getinte 'Je zit in mijn hoofd' is Bouke's eerste echte visitekaartje op het nieuwe label.
Het is CNR die Bouke in contact brengt met producer Bas van den Heuvel (o.a. Rene Froger, Gordon & Replay en Total Touch). In de Soundwise Studio's van Fluitsma & Van Tijn legt Bouke de basis voor zijn nieuwe album en ontpopt Bouke zich meer en meer tot een multitalent.
Bouke heeft het. De sympathieke zanger uit Emmen heeft alles in zich om uit te groeien tot een nieuwe ster. 'De blik', 'de stem' en het juiste gevoel. Het is duidelijk. Bouke staat aan de vooravond van een veelbelovende carrire.

Bouke Kom Maar, Kom Maar
Bestelnummer CDS: 23 218222
cnr entertaiment