Nieuwe Nickelodeon serie op DVD: -Avatar De Legende van Aang -

15-08-2006 @ 12:57

Paramount Home Entertainment Benelux zal op 19 oktober 2006 een nieuwe populaire Nickelodeon serie op DVD releasen: Avatar De Legende van Aang.

Avatar is een kruising tussen Pokemon en Yu Gi Yo en wordt dagelijks door ruim 150.000 kinderen bekeken op Nickelodeon. De doelgroep is jongens van 6 tot 12 jaar.. De DVD Avatar De Legende van Aang Natie 1: Water, deel 1 bevat vier afleveringen, is Nederlands gesproken en heeft een totale speelduur van bijna 95 minuten.
Avatar is na SpongeBob het best bekeken programma op Nickelodeon en was in mei en juni 2006 het best bekeken programma op Nickelodeon zender (* bron SKO)
In 2007 zullen meer delen volgen van Avatar.

Inhoud DVD:
AANG, de Avatar - Aang is een jongen van ongeveer 12 jaar. Hij is wijs, ontdeugend en avontuurlijk. (luchtmeester)
Een hele tijd geleden.was de macht over de wereld verdeeld over 4 grote naties; Aarde, Vuur, Water en Lucht. Elke natie had een eigen groep mensen die leiding gaf en controle hadden over de kracht van hun natie. De machtigste op aarde is de Avatar.
Dit is de vertegenwoordiging van de geest van de aarde in menselijke vorm. Er is maar n Avatar, die zichzelf rencarneert door de eeuwen heen. De Avatar heeft controle over zowel Aarde, Vuur, Water en Lucht. Toen de heersende Avatar stierf, raakte de wereld uit balans. De vuur natie grijpt zijn kans en opent de aanval met het doel om de naties van de Aarde, Lucht en het Water te vernietigen.De wereld wordt gedurende 100 jaar gedomineerd door de Vuur natie. In tijd van oorlog leven een jong meisje en haar broer op de zuidpool. Op een dag doen zij een geweldige ontdekking! Ze vinden een jongen van 12 jaar die al 100 jaar in een ijsberg vast zat. Het overheersende vuur zorgt er voor dat het ijs smelt. Gek genoeg heeft hij het overleefd. Als hij hongerig wakker wordt op zoek naar eten en avontuur stelt hij zichzelf voor als de Avatar. Lukt het dit kind om het lot van de wereld te veranderen en de wereld weer in balans te brengen? Zal de Avatar vrede brengen?
(paramount)