IOS (IsOokSchitterend) "Altijd Wel Iemand"

13-07-2006 @ 10:02

Nog steeds is de vorige single 'Uit De Schaduw' veelvuldig te horen. Een dikke hit voor de mannen. De campagne waar het nummer in voorkomt van de Staatsloterij is zelfs verlengd, dus is nog steeds Uit De Schaduw te horen, nog steeds n van de meest aangevraagde commercial tunes op diverse sites!
Na het 10-jarig jubileumconcert in een uitverkocht Paradiso in april, geeft IOS (IsOokSchitterend) op 1 december dit jaar een megaconcert in de HMH te Amsterdam. Met de twee grote hits 'Hoe het Voelt' en 'Uit de Schaduw', het succesvolle album '4' en bijna 100 optredens is 2006 nu al een bijzonder jaar voor de band.
Altijd Wel Iemand is de derde single van het album "4", het album waarmee ze zichzelf definitief terug op de kaart zetten. Wederom een ijzersterke popsong mid tempo, met uiteraard teksten van frontman Joost Marsman. De bijbehorende videoclip zal zeker opvallen!
Ook op het podium laat IOS weer veelvuldig zien en horen waarom ze tot de selecte top van de Nederlandse popwereld behoort. De 'IOS-Uit de Schaduw'-tour brengt de band door heel Nederland. Naast de vele optredens wordt gewerkt aan een nieuw studioalbum. Deze release staat gepland voor begin 2007.
01 december Heineken Music Hall