IOS GEEFT MEGACONCERT IN HEINEKEN MUSIC HALL

08-06-2006 @ 12:21

Na het 10-jarig jubileumconcert in een uitverkocht Paradiso in april, geeft IOS (IsOokSchitterend) op 1 december dit jaar een megaconcert in de HMH te Amsterdam. Met de twee grote hits Hoe het Voelt en Uit de Schaduw, het succesvolle album 4 en bijna 100 optredens is 2006 nu al een bijzonder jaar voor de band.
IOS timmert sinds 1996 aan de weg en scoorde haar eerste hit met Voltooid Verleden Tijd. De band komt eind 2005, na een paar jaar relatieve radiostilte, keihard terug met twee hits van formaat: Hoe het voelt en Uit de schaduw. Deze laatste single stond wekenlang in de top 5 van meest gedraaide platen op de Nederlandse radio. Bovendien werd de single verkozen tot soundtrack van de Staatsloterijcampagne op radio en tv. De nieuwe single Altijd Wel Iemand, afkomstig van het album 4, zal vanaf 3 juli in de winkels liggen!
Ook op het podium laat IOS weer veelvuldig zien en horen waarom ze tot de selecte top van de Nederlandse popwereld behoort. De IOS-Uit de Schaduw-tour brengt de band door heel Nederland. Naast de vele optredens wordt gewerkt aan een nieuw studioalbum. Deze release staat gepland voor begin 2007.

Meer informatie: www.ios.nl
IOS XXL HMH
Vrijdag 1 December 2006
Heineken Music Hall Amsterdam
Entree: 27,50 (excl. reserveringskosten)
Kaarten voor het HMH-concert op 1 december 2006 zijn vanaf donderdag 8 juni 2006 verkrijgbaar via www.ticketbox.nl Free recordshop en alle reguliere, landelijke, voorverkooppunten.