Dance industrie slaat handen ineen voor Dance For Kika

24-05-2006 @ 19:03

Club Sitton en Oporto te Maassluis: bekende DJs vertonen hun kunsten, DJ D-Mart zal een poging wagen het wereldrecord muziek mixen te verbreken, indrukwekkende lasershows Dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Kika fonds (Kinderen Kankervrij). Met medewerking van onder andere DJ Ronald Molendijk en Mental Theo zal dit 5 daagse evenement ongetwijfeld een groot succes worden.
DJ D-Mart zal woensdag 24 mei om 04.00 zijn recordpoging starten. De opvolgende avond wordt hij bijgestaan door een keur aan DJs. DJ Bartestic zal de aftrap van deze avond verzorgen om 21.00 uur, opgevolgd door Ronald Molendijk, DJ Hardwell en
DJ Kema. Voordat D-Mart op eigen kracht zijn poging zal vervolgen, sluit niemand minder dan Mental Theo deze rij af.
De daarop volgende dagen (tot en met 27 mei) zullen in het teken blijven staan van dance, met allerlei nevenactiviteiten daarnaast. De ultieme poging om het Guinness Book of World Records Music-Mixing te verbreken en tevens te strijden voor Kika. Kika werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Hiermee dragen zij bij aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapien beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.
Voor uitgebreide informatie over Dance for Kika, check www.danceforkika.com