BOSPOP 2006 KOMPLEET

07-05-2006 @ 22:03

Met het contracteren van Joe Jackson, Living Colour, en verder o.a. Stream of Passion, Eric Gales, The Mad Trist, The Charlatans en Fiction Plane is het programma van Bospop 2006 compleet. De twee laatstgenoemde bands staan op het podium op vrijdag 7 juli, en warmen het publiek op voor het optreden van Sting. Voor de andere twee dagen, 8 en 9 juli zijn o.a. Simple Minds, Simply Red, Roxy Music en Anouk bevestigd.
Fiction Plan verzorgt de aftrap van Bospop, op vrijdagavond 7 juli. De frontman van Fiction Plane, Joe Sumner, is de zoon van Sting (alias Gordon Sumner). Verder zijn ook The Charlatans met hun degelijke Britpop present.
Op zaterdag 8 juli wordt het programma geopend door The Mad Trist, winnaar van het Weerter Amateur Festival. Met Living Colour is er op zaterdag, naast Simple Minds en Anouk, een legendarische formatie van vier topmuzikanten aan het programma op het hoofdpodium toegevoegd. Met The Waterboys, Susan Tedeschi, Rob Tognoni, Eric Gales, Jon Amor & Double Brown en Julian Sas in de tent op zondag 9 juli, zijn ook de liefhebbers van de bluesrock bediend.
Het programma op het hoofdpodium op zondag is vooral een feest der herkenning, met onder andere Simply Red, Roxy Music en Joe Jackson.
Bospop is al jaren n van de gezelligste popfestivals van Nederland. Het programma speelt zich af gedurende drie dagen, op twee podia. Ook is er een festivalcamping, een nachtcaf en een sfeervolle festivalmarkt.

voor meer informatie: www.bospop.nl