Stromae 14 april 2023 naar Ziggo Dome

17-01-2022 @ 11:20

Op vrijdag 14 april 2023 geeft Stromae een concert in Ziggo Dome Amsterdam als onderdeel van zijn Multitude Tour.
Na een afwezigheid van zeven jaar is Stromae terug. Voorafgaand aan zijn nog te verschijnen album kondigde Stromae eind 2021 al drie exclusieve première shows aan in Parijs, Brussel en Amsterdam die binnen enkele minuten uitverkocht raakten.

De nieuwe tour staat in het teken van zijn langverwachte album Multitude dat 4 maart uitkomt. Afgelopen week verraste de Belgische zanger door midden in een openhartig interview over zijn sombere periodes met een Franse televisiezender, zijn nieuwste single L’enfer live te zingen. Het nieuwe nummer is de opvolger van Santé en gaat over eenzaamheid en suïcidale gedachten. Deze beelden zijn de hele wereld over gegaan.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad als eerste Belgische artiest ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

STROMAE | MULTITUDE TOUR
Vrijdag 14 april 2023 | Ziggo Dome - Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 56 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag om 11.00 uur via Ticketmaster.