IJslandse KALEO op 21 januari 2022 naar AFAS Live

21-06-2021 @ 10:41

De IJslandse rockband KALEO geeft op vrijdag 21 januari 2022 een concert in AFAS Live in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Fight or Flight Tour.
Sinds de release van hun goud-bekroonde doorbraakalbum A/B uit 2016, geniet KALEO wereldwijde bekendheid met hun alternatieve rock sound. Het album bracht meerdere hitsingles voort: het GRAMMY-genomineerde No Good en All The Pretty Girls. De tweemaal platina-gecertificeerde track Way Down We Go werd gebruikt in diverse populaire televisieseries zoals Grey's Anatomy en Riverdale.

Nadat KALEO eind 2018 een bijna non-stop driejarig tourschema afsloot, was frontman JJ Julius Son in de studio aan het werken aan het langverwachte vervolgalbum. Op 23 april 2021 verscheen het nieuwe album Surface Sounds, die onder meer de singles I Want More, Break My Baby en Skinny bevat.

Met meer dan 1 miljard wereldwijde streams en talloze uitverkochte headlineshows, heeft KALEO bewezen een wereldwijd fenomeen te zijn. Zo verkocht de band hun eerste Amerikaanse headline-tour volledig uit, waren ze een opvallende verschijning op grote festivals zoals Coachella, Lollapalooza en Bonnaroo en verzorgden ze meerdere keren het voorprogramma van the Rolling Stones.

KALEO werd in 2012 opgericht en bestaat uit zanger, gitarist en songwriter JJ Julius Son, drummer David Antonsson, bassist Daniel Kristjansson en gitarist Rubin Pollock. De band staat bekend om hun alternative rock sound die ze vermengen met blues- en folk invloeden.

KALEO - Fight or Flight Tour
Vrijdag 21 januari 2022 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 39,20 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start vrijdag 25 juni om 10.00u via Ticketmaster.