Jeff Lynne's ELO op 2 oktober naar Ziggo Dome

27-01-2020 @ 13:24

Op vrijdag 2 oktober geeft Jeff Lynne's ELO een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de Europese From Out Of Nowhere tour en staat in het teken van het gelijknamige album dat eind vorig jaar uitkwam.

Met meer dan 50 miljoen verkochte albums behoort ELO (Electric Light Orchestra) tot de meest populaire acts van hun tijd. Zo behaalde de groep maar liefst vier opeenvolgende top 10 albums en zeven top 20 albums. Dankzij de onderscheidende stijl waarin rock, pop en klassiek op vernieuwende wijze samenkomen, scoorde ELO veel hits zoals Can't Get It Out Of My Head, Don't Bring Me Down, Livin' Thing en Mr. Blue Sky.

Jeff Lynne wordt beschouwd als één van de belangrijkste producers in de muziekgeschiedenis. Ook was hij een van de mede-oprichters en bandlid van The Travelling Wilburys; met Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison en Tom Petty. Daarnaast werkte hij samen met en produceerde een aantal van de grootste namen in de muziek waaronder The Beatles, Paul McCartney en Ringo Starr.

JEFF LYNNE'S ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA
>From Out Of Nowhere Tour 2020
Vrijdag 2 oktober 2020 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €95,20 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start vrijdag 31 januari om 9.00 uur via Ticketmaster.