Mura Masa met R.Y.C. World Tour 2020 naar AFAS Live in Amsterdam

03-11-2019 @ 10:31

Op zaterdag 29 februari 2020 geeft de Britse producer, songwriter en multi-instrumentalist Mura Masa een show in AFAS Live, Amsterdam. Het optreden maakt onderdeel uit van de R.Y.C. World Tour 2020 die in het teken staat van zijn nieuwe album R.Y.C (Raw Youth Collage).
Mura Masa start zijn R.Y.C. World Tour 2020 op 20 februari in Alexandra Palace in Londen. De laatste show vindt plaats op 8 mei in Brooklyn Steel, New York. Op zaterdag 29 februari is Amsterdam aan de beurt en geeft hij een show in AFAS Live.

Behalve een wereldtournee kondigt Mura Masa de details van zijn langverwachte tweede album R.Y.C (Raw Youth Collage) aan, dat op 17 januari verschijnt. Eerder bracht hij al single ‘I Don’t Think I Can Do This Again’ uit, waarvoor hij samenwerkte met zangeres Clairo. De tweede track van dit nieuwe album heet ‘No Hope Generation’ en is nu uit. Op R.Y.C zijn samenwerkingen te horen met slowthai, Tirzah, Georgia en Ellie Rowsell van Wolf Alice.

Mura Masa is een 23-jarige producer, songwriter en multi-instrumentalist uit het Britse Guernsey. Zijn gelijk getitelde debuutalbum met de hits 'Firefly' (met zangeres Nao) en 'Love$ick' (met A$AP Rocky), ontving lovende reacties van de muziekcritici. Hij won eerder een Grammy, werd genomineerd voor een Ivor Novello Award en stond op de lijst van Forbes’ 30 under 30. De jonge producer staat ook bekend om zijn creatieve liveshows vol future bass, kleurrijke en exotische samples en fragmentarische beats.

MURA MASA: R.Y.C. WORLD TOUR 2020
Zaterdag 29 februari 2020
AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: € 33,60 (incl. servicekosten)