Eerste editie van Grootste Feestcafé van Nederland op 25 januari in Ziggo Dome

11-06-2019 @ 22:46

Het Grootste Feestcafé van Nederland: Feestvieren voor gevorderden!
Het Feestteam en Mojo presenteren: Grootste Feestcafé Van Nederland. Op zaterdag 25 januari opent het Grootste Feestcafé van Nederland voor de eerste keer de deuren in Ziggo Dome Amsterdam. Grootste Feestcafé Van Nederland is een nieuw concept dat garant staat voor een avondlang onbeperkt feesten met ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten verdeeld over drie podia.

Grootste Feestcafé van Nederland brengt met een nieuw concept de ultieme feestavond naar Ziggo Dome. Denk aan een combinatie van de beste après-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van het gezelligste tentfeest. Ziggo Dome wordt van binnen volledig omgetoverd tot één groot feestcafé met drie podia en een groots decor.

Naast het Feestteam zelf treden er ruim 20 andere artiesten op waaronder:
DJANGO WAGNER / GEBROEDERS KO / ALPENZUSJES / STEF EKKEL / PARTYFRIEX / PETER BEENSE / VIEZE JACK / ZANGER KAFKE / HENK DISSEL

Het Feestteam omschrijft de avond als: “De confetti komt uit je oren en de handjes gaan in de lucht. Samen met duizenden feestbeesten zingen we ons schor en gaan we helemaal los tijdens de ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten. Ben jij klaar voor een wervelende feest-storm? Trek dan je foute pak aan en val samen met de gezelligste feestvierders van de ene feest- verbazing in de andere.”

Grootste Feestcafé van Nederland
Zaterdag 25 januari 2020 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur | Entree: €34,- (incl. servicekosten)
De kaartverkoop start vrijdag 14 juni om 10 uur via Ticketmaster.