K-Pop sensatie GOT7 kondigt wereldtournee aan

07-05-2019 @ 17:37

De Zuid-Koreaanse K-Pop sensatie GOT7 heeft vandaag hun wereldtournee aangekondigd. Op dinsdag 8 oktober 2019 komt de zevenkoppige boy band met hun KEEP SPINNING World Tour naar Amsterdam voor een concert in Ziggo Dome.

Met wereldwijd meer dan 100 miljoen views op hun videoclips, een #1 in de VS iTunes charts en bandleden uit Korea, China, Thailand en de VS is GOT7 een internationaal succes. De leden JB, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam en Yugyeom spreken en brengen muziek uit in meerdere talen. Ook brengt ieder een eigen talent in de groep; van zingen, dansen, rappen en Martial Arts, die ze in hun energieke live optredens tonen, tot het schrijven en produceren van hits in de studio.

In 2014 maakt GOT7 hun debuut met de EP Got it?. De track bereikt de eerste positie in de Billboard World Album Charts en al snel volgt het eerste album Identify dat vooral in Azië goed wordt ontvangen. Na een aantal succesvolle singles zoals Just Right en If You Do, volgt er in 2016 het Japanse album Moriagatteyo. Het meest recente studio album Arrival is de meest succesvolle van de band tot nu toe met maar liefst 145 miljoen views op YouTube voor de hitsingle Never Ever. Dit jaar brengt de groep nog voor de wereldtournee in juni in Seoul van start gaat het nieuwe album Spinning Top uit.

GOT7 2019 WORLD TOUR 'KEEP SPINNING'
Dinsdag 8 oktober 2019 - Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf €61,60 (incl. servicekosten)
De voorverkoop start vrijdag 14 juni om 9:00 via Ticketmaster.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: