Muse met Simulation Theory World Tour 12 september naar Ziggo Dome Amsterdam

Muse met Simulation Theory World Tour 12 september naar Ziggo Dome Amsterdam

05-04-2019 @ 10:52

Op donderdag 12 september komt MUSE voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour. Op 27 juni staat Muse in het Nijmeegse Goffertpark; deze show is reeds uitverkocht.

De Simulation Theory World Tour trapte op 22 februari af in Houston, Texas en brengt de rock-iconen naar zalen in de VS, Canada, Verenigd Koninkrijk en Europa. Muse is over de hele wereld bekend van hun energieke en baanbrekende live shows en deze tour is geen uitzondering. Recensies zijn lovend sinds de tour gestart is:
One of the most sleek, visually arresting shows on the arena circuit” - Atlanta Journal Constitution
The most innovative arena stagings of the last decade.” - Montreal Gazette
“A visual and musical feast…yet again pushing their stage production to greater heights” - Houston Press
Grandiose, majestic, swelling and sweeping” – Dallas Morning News
“Pure rock and roll spectacle” – San Jose Mercury News

Enhanced Experience
De Simulation Theory World Tour zal een interessante nieuwe “Enhanced Experience Package” bevatten dat toegang biedt tot een exclusieve Mixed Reality Pre-Show Party, mogelijk gemaakt door Microsoft, met drie originele virtual reality-games, geïnspireerd op tracks van Simulation Theory. Verdere extra’s zijn onder meer een premium concertkaartje, een poster speciaal voor deze specifieke show gemaakt, een interactieve foto-ervaring met rekwisieten en memorabilia uit de nieuwste video's van de band en meer. Uitgebreide Muse-ervaring en Premium Ticket-bundeldetails zijn beschikbaar op www.cidentertainment.com/events/muse-tour/

Muse bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme. Hun laatste album Simulation Theory verscheen november 2018 en kwam op #1 binnen in de Album top 100 van Nederland, maar ook die van het UK, België en Zwitserland. Het kwam binnen in de top 5 in 15 landen en in de top 10 in nog eens 18 landen over de hele wereld. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse acht studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 22 miljoen exemplaren verkochten.
Alom erkend als een van de beste live bands ter wereld, heeft Muse talloze muziekprijzen gewonnen waaronder twee Grammy Awards, een American Music Award, vijf MTV Europe Music Awards, twee Brit Awards, tien NME Awards en zeven Q Awards.

https://www.facebook.com/muse
https://twitter.com/muse
https://www.instagram.com/muse/

Muse - Simulation Theory World Tour
Donderdag 12 september 2019 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €54,88 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome start vrijdag 12 april om 10:00 uur.