Nederpopband WANTON brengt debuutalbum uit

05-04-2019 @ 10:40

5 April verschijnt het debuutalbum van Nederpopband WANTON. De band presenteerde het titelloze album 4 april jl. succesvol in een uitverkocht MartiniPlaza Groningen. Het album verschijnt via het Rotterdamse label Gentlemen Recordings en is beschikbaar als cd, digitale download en is te streamen via de bekende platforms.

WANTON is een Groningse Nederpopband die muziek maakt in de traditie van De Dijk en Is Ook Schitterend, en is beïnvloed door bands als Keane en Mumford and Sons, De Dijk en Keane. Eind maart speelde WANTON in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland.

Frontman en songwriter Wim Beukema over de elf nummers op het album: “Het zijn allemaal persoonlijke liedjes die rechtstreeks uit het hart komen. Ik vertel via mijn liedjes meer over mezelf. Elk liedje heeft zijn eigen verhaal, die voor iedereen op een eigen manier te interpreteren is. Door meer over mezelf los te laten probeer ik een verbinding te leggen met onze luisteraars.”

Backstage over Wanton: ''Herkenbare Nederpop met een lekkere rocksound.''

Als single is 'Onderweg' onlangs uitgebracht

Wanton is: zang: Wim Beukema, gitaar: Sebas Graventein, basgitaar: Martijn Poel, drums: Thomas Zeevalking, toetsen: Jasper Stuut

Nieuwsgierig geworden? WANTON staat op 5 mei op Bevrijdingsfestival Groningen.

https://www.wantonmusic.com/

Deel dit artikel op: