Roger Hodgson op 2 juli naar Muziekcentrum Enschede

14-03-2019 @ 19:41

Op 2 juli komt Roger Hodgson, dé stem van Supertramp, naar het Muziekcentrum in Enschede.
Hodgson treedt al jaren als solo-artiest met zijn eigen band op maar speelt tijdens zijn shows nog altijd alle hits van Supertramp die hij componeerde, en dat zijn er nogal wat. Nummers als School, Breakfast In America, Give A Little Bit, Dreamer, The Logical Song, Take The Long Way Home, Fool’s Overture en It’s Raining Again staan in het collectieve geheugen van miljoenen muziekliefhebbers gegrift.

Met zijn stem herkenbaar uit duizenden drukt Hodgson een onmiskenbaar stempel op het geluid van de band die sinds het midden van de jaren 70 de wereldwijde hitlijsten domineerde. Samen met Rick Davies is hij zanger en songschrijver van de wereldberoemde band. De songs van zijn hand, die hij ook voorziet van zang, zijn stuk voor stuk wereldhits en duiken jaar na jaar weer op in de Top 2000 aller tijden.

De zanger maakt al sinds het begin jaren 80 geen deel meer uit van de band en is sindsdien solo. Met zijn band speelt hij tijdens de tours die hij nog met regelmaat onderneemt altijd voor uitverkochte zalen. Zijn stem heeft de tand des tijds prima doorstaan en de zanger presteert nog altijd op het hoogste niveau. Naast het werk dat Roger opnam met Supertramp speelt hij natuurlijk ook solo-werk, want prachtige composities als Had A Dream (Sleeping With The Enemy) en Death And A Zoo mogen van de fans van deze enorm getalenteerde zanger en songwriter natuurlijk niet ontbreken.

Roger Hodgson
Dinsdag 2 juli 2019 | Muziekcentrum Enschede

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €55,-

Meer info over dit concert vind je op: wilminktheater.nl

De kaartverkoop voor het concert start zaterdag 16 maart om 10:00 uur via de website van Metropool, Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.