Nederpopband WANTON brengt op 5 april debuutalbum uit

10-03-2019 @ 11:25

Op 5 april verschijnt het debuutalbum van Nederpopband WANTON. De band presenteert het titelloze album een dag eerder, op 4 april, in de Springerzaal van MartiniPlaza Groningen. Het album verschijnt via het Rotterdamse Gentlemen Recordings..

WANTON maakt Nederlandstalige popmuziek en is geïnspireerd door bands als Is Ook Schitterend, De Dijk en Keane. De band speelde al veelvuldig tijdens Eurosonic-Noorderslag en wordt met single ‘Onderweg’ veel gedraaid. Ook is WANTON een van de halvefinalisten in De Grote Prijs van Nederland 2019 en strijdt het eind maart in de Q-Factory Amsterdam om een finaleticket.

Frontman en songwriter Wim Beukema over de elf nummers op het album: “Het zijn allemaal persoonlijke liedjes die rechtstreeks uit het hart komen. Ik vertel via mijn liedjes meer over mezelf. Elk liedje heeft zijn eigen verhaal, die voor iedereen op een eigen manier te interpreteren is. Door meer over mezelf los te laten probeer ik een verbinding te leggen met onze luisteraars.

WANTON’ komt uit op cd en als digitale download. Tickets voor de releaseshow op 4 april zijn te krijgen via de website van Martiniplaza.

Zang: Wim Beukema
Gitaar: Sebas Graventein
Drums: Thomas Zeevalking
Bas: Martijn Poel

optredens:

04 April:  MartiniPlaza - Groningen
05 Mei: Bevrijdingsfestival - Groningen
16 Juni: Sunday at the fair festival - Podium Nienoord - Leek

https://www.wantonmusic.com/

https://www.facebook.com/wantonmusic

Deel dit artikel op: