Introducing Rob Black

15-02-2019 @ 21:28

De Amsterdamse DJ én producer Rob Black heeft als frontman van de succesvolle DJ act Girls Love DJs al vele draaiuren op zijn naam staan. Jarenlang heeft hij internationale podia en festivals verslonden, van underground feestjes tot de populairste clubs en toonaangevende crossover festivals als Lowlands, Zwarte Cross en Solar.

Nu is het tijd voor een volgende stap, waarin Rob Black zijn carrière zal voortzetten als solo act. Bij zowel collega dj’s als zijn publiek staat hij bekend om zijn unieke mixing skills. Ook weet hij als geen ander de juiste sfeer neer te zetten in zijn sets, waarin house de boventoon voert met ritmische invloeden uit hiphop. Kortom, met zijn karakteristieke veelzijdigheid als DJ levert hij de perfecte muzikale cocktail voor hedendaagse clubs en festivals.

Dat er vertrouwen is in het nieuwe solo project is een feit. De eerste festivals zijn al bevestigd, waaronder een spot op de mainstage van Amsterdam Open Air en Outdoor Stereo, maar ook op house stages tijdens Mysteryland en Guilty Pleasure.

Rob's eerste single: ‘Influencer’ featuring Big2 & Stepherd verschijnt op 1 maart.

https://www.facebook.com/robblack.dj