Hit It! music en CD Hamster music bundelen krachten

06-01-2019 @ 12:20

De muzieklabels Hit It! Music van Casper Janssen en CD Hamster Music van Adriaan Drost gaan samen hun krachten bundelen voor verzamel CD’s met het in het leven geroepen label HIT IT! HAMSTER MUSIC.

Beide labels zijn al langere tijd actief in het Hollandstalige genre. Zo is Hit It! Music succesvol met artiesten als Marlous, Dirk Meeldijk, Rudy de Wit, Chris de Roo en Dennis Jones. CD Hamster Music timmert al enkele jaren aan de weg met artiesten als Robert Pater, Colinda, Janneke de Roo en A3aan Drost.

Ondanks het feit dat streamen steeds populairder wordt, merken we dat er nog steeds een markt is voor fysieke CD’s en de liefhebber van het Nederlandstalige lied nog steeds graag CD’s koopt. Ik sprak hier onlangs over met Adriaan Drost, en zo ontstond het idee om samen een label hiervoor te starten. Zowel Hit It! Music als CD Hamster beschikken over voldoende interessant materiaal”, aldus Casper Janssen. Adriaan Drost weet daar aan toe te voegen; “Hiermee kunnen wij als Hit It! Music en CD Hamster Music een meerwaarde bieden naar onze artiesten én naar de consument. Met Casper Janssen werk ik al jaren zeer prettig samen, waardoor deze beslissing snel gemaakt was.”.

De distributie van de Hit It! Hamster Music releases zal verricht worden door Heartselling. De eerste release, getiteld ‘Hollandse Hit Kanjers vol. 1’ zal binnen enkele weken het levenslicht zien en bevat actuele en nieuwe singles van o.a. Robert Pater, Rudy de Wit, A3aan Drost, Marlous, Colinda, Dirk Meeldijk en Dennis Jones. De compilatie zal zowel fysiek als digitaal verschijnen.