De Amerikaanse stand-up comedian Anthony Jeselnik komt op 26 augustus naar de Melkweg Amsterdam met zijn show Funny Games. Jeselnik staat bekend om zijn bikkelharde, donkere grappen.

Een show van Anthony Jeselnik is niet voor tere zieltjes, maar liefhebbers van uitdagende, edgy comedy gaan een briljante avond tegemoet. Met zijn opvallend relaxte voordracht, scherpe observaties, persoonlijke verhalen en soms droge oneliners is een show van Anthony Jeselnik een belevenis.

Jeselnik is bekend van onder meer The Jeselnik Offensive, dat twee seizoenen te zien was op Comedy Central. Ook was hij een van de beste comedians tijdens de Roast van Donald Trump en de Roast van Charlie Sheen. Anthony Jeselnik heeft veelvuldig opgetreden bij Conan, Jimmy Kimmel en was de allereerste stand-up comedian ooit bij Jimmy Fallon. Bovendien werd hij genomineerd voor een Emmy voor zijn bijdrage in A Night Of Too Many Stars.

Anthony Jeselnik heeft meerdere uitstekend ontvangen comedyalbums gemaakt, en zijn special Thoughts and Prayers is nu te zien op Netflix.

Anthony Jeselnik – Funny Games

Zondag 26 augustus 2018 | De Melkweg, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €25,- (excl servicekosten)

 

Stand-up comedian Anthony Jeselnik komt naar Amsterdam