De Amerikaanse rapper/zangeres Nicki Minaj komt samen met de Amerikaanse rapper Future op 25 maart 2019 voor een gezamenlijke tour naar Ziggo Dome, Amsterdam. De NICKIHNDRXX tour staat in het teken van het nieuw te verschijnen album van Nicki Minaj, 'Queen’, en het recente album van Future 'Hndrxx’. 

Van underground rapster tot fashionicoon en gevierde artiest: de uit Trinidad afkomstige Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar. Minaj weet in 2010 vriend en vijand te verrassen met haar debuutalbum 'Pink Friday’, dat direct in de hoogste regionen van de belangrijkste (Amerikaanse) hitlijsten terechtkomt en in 2012 wordt opgevolgd door 'Pink Friday: Roman Reloaded’. Met de singles 'Super Bass’, 'Starships’ en 'Anaconda’ weet de extravagante zangeres wereldwijde hits op haar naam te schrijven. In 2014 volgt haar derde album 'The Pinkprint’. Samenwerkingen met o.a. Jason Derulo en Ty Dolla $ign (Swalla), Jessie J en Ariana Grande (Bang Bang) en Katy Pery (Swish Swish) zorgen ervoor dat Minaj niet uit de hitlijsten verdwijnt. In augustus 2018 komt het langverwachte vierde album 'Queen’ uit, waar ook de recent uitgebrachte singles 'Barbie Thingz’ en 'Chun-Li’ op staan.

De razend populaire rapper Future verkocht miljoenen singles en albums en de streamingcijfers van zijn nummers lopen inmiddels in de miljarden. In 2017 lanceerde hij twee albums, 'Future’ en 'Hndrxx’ en werd daarmee de eerste artiest ooit die twee verschillende albums op nummer 1 had in Billboard Top 200 in twee opvolgende weken. Zijn monsterhit 'Mask Off’ werd maar liefst 4 keer platinum en heeft alleen op Spotify al meer dan 600 miljoen streams. Future is ook verantwoordelijk voor de soundtrack van de remake van 'Superfly’. De soundtrack kwam afgelopen vrijdag (8 juni) uit. Op de soundtrack werkt hij o.a. samen met 21 Savage, Lil Wayne en PARTYNEXTDOOR.

De NICKIHNDRXX tour belooft een spectaculaire avond te worden in Ziggo Dome met twee van de grootste hip-hop sterren die de wereld op dit moment rijk is.

Nicki Minaj & Future
25.03.2019 Ziggo Dome, Amsterdam
Verkoop vanaf 15.06.2018 om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

Nicki Minaj & Future met NICKIHNDRXX TOUR op 25 maart 2019 in Ziggo Dome