Oscar and the Wolf in Ziggo Dome amsterdam

24-04-2018 @ 08:41

Na headliner te zijn geweest op Down The Rabbit Hole en twee uitverkochte concerten in AFAS Live in 2017, keert Oscar and the Wolf nu terug naar Nederland voor een show in Ziggo Dome. De Belgische synthpopact met frontman Max Colombie komt op zaterdag 24 november naar Amsterdam. 

Electropopsensatie Oscar and the Wolf en fashionicoon Max Colombie maakt met debuutalbum Entity in 2014 furore en is sindsdien niet meer te stoppen. Het gelijknamige album, met daarop de singles Princes en Strange Entity, eindigde in Nederland hoog in de hitlijsten en kreeg in eigen land zelfs de platina status. Vorig jaar september verscheen het tweede album Infinity, die de zesde positie in de Nederlandse Album Top 100 behaalde en waarvan de eerste single Breathing tot 3FM Megahit werd bekroond. De nieuwe single Fever verschijnt binnenkort.

Colombie, het virtuoze brein achter Oscar and the Wolf, weet met zijn indrukwekkende liveshows zalen te betoveren tot broeierige nachtclubs. Van Lowlands en Pinkpop tot Lollapalooza en Rock Werchter. Stapje voor stapje verwierf Oscar and the Wolf sterrenstatus in binnen- en buitenland door de verrassende live uitvoeringen van zijn nummers en zijn bedwelmende stem. Na meermaals het Antwerps Sportpaleis te hebben uitverkocht, komen ze nu met hun liveshow naar Ziggo Dome.

OSCAR AND THE WOLF

Zaterdag 24 november 2018 | Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €39 (excl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande donderdag 26 april om 11.00 uur via Ticketmaster.nl.