Podcast- en internetsensatie Jake And Amir naar Amsterdam

11-04-2018 @ 10:02

Het duo Jake and Amir geeft op 4 juni 2018 voor het eerst een optreden in Nederland. Jake Hurwitz en Amir Blumenfeld zijn de makers van de populaire Podcast “If I Were You” en ook bekend van de CollegeHumor-reeks “Jake and Amir”. 

Jake Hurwitz en Amir Blumenfeld staan in De Meervaart op het podium met hun podcast “If I Were You”. Deze podcast is sinds de eerste episode in 2013 uitgegroeid tot één van de populairste ter wereld. In verschillende landen bereikten ze de hoogste positie in iTunes, en de afleveringen hebben gemiddeld meer dan een miljoen luisteraars per uitzending. In “If I Were You” beantwoorden Jake and Amir op een grappige manier vragen van luisteraars, of lossen ze hun geheel eigen wijze ingestuurde problemen op. Het zoeken naar de antwoorden of oplossingen ontaardt regelmatig in bizarre gesprekken tussen de twee hosts.

Jake Hurwitz and Amir Blumenfeld bring their advice podcast "If I Were You" to the stage! Join our hosts as they dispense wisdom on areas of life they are qualified to talk about. Also in areas they are not qualified to talk about.

Naast podcaststerren zijn Jake and Amir ook bekend van de gelijknamige webserie op het komische internetkanaal CollegeHumor.com. Met meer dan 750 grappige sketches werd het de langstlopende serie voor het kanaal met in totaal meer dan een miljard views. In de sketches spelen Jake and Amir twee kantoorgenoten die

allerlei krankzinnige situaties bespreken. In 2016 maakten ze nog een speciale serie getiteld Jake and Amir: Donald Trump, waarin ze commentaar gaven op de Amerikaanse verkiezingen.Inmiddels hebben Jake en Amir hun eigen podcastimperium HeadGum opgericht, waar ze tientallen podcasts op hosten met in totaal ongeveer 100 miljoen luisterbeurten per maand. Ook tourt het duo al een aantal jaar door binnen- en buitenland met “If I Were You”, en nu zijn ze dus voor het eerst in ons land te zien.

Jake Hurwitz and Amir Blumenfeld

Maandag 4 juni 2018 | De Meervaart, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €29,- (excl servicekosten)

De ticketverkoop voor de show in De Meervaart in Amsterdam start op vrijdag 13 april om 12:00 uur via Ticketmaster.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: