Exclusieve show Thom Yorke, frontman Radiohead, op 4 juni in Carré

19-03-2018 @ 11:04

Thom Yorke, frontman van de band Radiohead, komt op 4 juni met een exclusieve show naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Yorke treedt op in een live mix met Radiohead producer en drievoudig Grammy Award winnaar Nigel Godrich, waarbij meester in visueel spektakel Tarik Barri de visuals verzorgt.

Dat Thom Yorke een multi-talent is die uitblinkt in praktisch ieder muzikaal project, staat als een paal boven water. Naast zijn rol als zanger, songwriter en multi-instrumentalist van Radiohead treedt de Engelse muzikant op als DJ, en houdt hij er meerdere soloprojecten op na.

Recentelijk bracht Yorke zijn in 2014 uitgekomen album 'Tomorrow's Modern Boxes' opnieuw uit. Dit album was opvolger van zijn eerste soloalbum 'The Eraser' (2006) en werd een veelbesproken onderwerp vanwege de manier waarop het album in de markt werd gezet. Het album werd namelijk uitgebracht via BitTorrent, waarmee de muziek direct van artiest naar fan werd gebracht zonder tussenkomst van derden partijen.

Thom Yorke wordt geroemd om zijn sound, die hoog en expressief is. Met zijn kenmerkende falsetto-stem is hij een van de meest invloedrijke zangers van zijn generatie. Samen met producer Nigel Godrich, ook wel het zesde bandlid van Radiohead genoemd, zal Yorke een live mix opvoeren in Koninklijk Theater Carré op 4 juni. Tijdens deze exclusieve show voegt ook Tarik Barri zich bij het duo. Barri is geen onbekende: hij werkt al jaren uitgebreid samen met Radiohead en Thom Yorke om voor hen de meest bizarre en prachtige visuals te creëren.

Om de kans tot het doorverkopen van tickets te minimaliseren zullen de tickets voor deze show op naam verkocht worden, met een maximum van 4 tickets per persoon.

Thom Yorke
+ special guest Oliver Coates

Maandag 4 juni 2018 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Aanvang 20:00 uur | Entree €65,00, €62,00 en €59,00 (excl. servicekosten)

De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 23 maart om 11:00 uur.