Andy Mineo voor eerste keer naar Nederland

19-03-2018 @ 10:51

Hiphopartiest Andy Mineo uit New York staat bekend om zijn progressieve geluid en reflecterende teksten. Op 10 juli 2018 is Andy Mineo voor de eerste keer live te zien in Nederland.  

Andy Mineo is opgegroeid in Syracuse, VS en begon tijdens zijn middelbare schooltijd met rappen en producen in zijn zelfgemaakte studio. In 2011 tekende Andy Mineo een contract bij het onafhankelijke label Reach Records.

Zijn debuutalbum "Heroes For Sale” bereikte #11 in de Billboard Album Top 200, #4 in de Top Rap Albums ranglijst en #2 in de Billboard Independent Albumlijst. Met de EP "Never Land” scoorde Andy Mineo een #1 hit op iTunes. Zijn meest recente persoonlijke album "Uncomfortable” werd uitgeroepen tot #1 onafhankelijk album in de Verenigde Staten en de aan het album verbonden tour zorgde voor 52 optredens wereldwijd.

Andy Mineo zoekt graag het contact op met zijn fans en lanceerde een persoonlijke reality-serie genaamd "Saturday Morning Car-Tunez”, bestaande uit drie seizoenen. In deze serie geeft hij een kijk in zijn persoonlijke leven en creatieve proces. De serie heeft meer dan één miljoen mensen bereikt.

Andy Mineo
10.07.2018 Melkweg, Amsterdam
Verkoop vanaf 23.03.2018 om 10:00 via www.ticketmaster.nl

https://www.facebook.com/andymineo/

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: