16 februari verschijnt het debuut album van de Nederlandse band The Brahms. De eerste single van het nieuwe album, ‘Sleep’ laat een nieuwe, overweldigende kant van de band zien. Deze nieuwe sound is grotendeels te danken aan een samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt (Nothing But Thieves, Sundara Karma, Bloxx). Na een keuze te hebben gemaakt uit meer dan 30 songs, bracht de band achttien dagen door in de Artspace Studios in Londen om hun debuutalbum op te nemen. Het album heeft de titel ‘Me And My Damn Dreams’ gekregen.


The Brahms brachten binnen twee jaar twee opeenvolgende EP’s uit en wonnen daarmee meerdere awards (3FM Award Best Alternative, Sena Performers PopNL Award, Utrecht Popprijs enz.) en konden op aanzienlijke airplay rekenen voor de eerste vier singles (Golden, Homerun, Shoulder Blades en Feels Like Home). Na het spelen van meer dan 70 shows in 2016 ging de band terug de oefenruimte in om nieuwe muziek te schrijven. Alle opties lagen open en de resulterende creatieve vrijheid leidde naar een nieuwe richting, anders dan alles wat de band hiervoor schreef.

Tracklist:
I Like To Listen To You Talk
Sleep  
Nights
Forever
Beaches
Out On Love
You Don't Like Swimming
Me And My Damn Dreams
Stadium GT
Done Lion
Shelter
Stranger Now

release: 16 februari 2018

17 Februari is in Utrecht @De Helling, de album release show. 22 Maart treedt de band op in Muziekodroom in Hasselt en aansluitend volgt een tour samen met Son Mieux door Nederland.

distributie; p.i.a.s.

https://www.facebook.com/thebrahmsmusic/

Debuutalbum van The Brahms uit op 16 februari