U2 kondigt Extra show eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 2018 in Amsterdam

26-01-2018 @ 11:22

"Urgent, political and still hungry after all these years...the U2 live show is never less than gripping." - RTE

'Always exhilarating, occasionally unsettling and overwhelmingly inspiring, U2 convincingly re-state their case for greatness.’ - Evening Standard

U2’s defiantly ambitious, meticulously choreographed live productions put virtually every other rock band to shame.” - The Guardian

U2 reinvent the arena showRolling Stone

U2 eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour op zondag 7 oktober in de Ziggo Dome is uitverkocht. Vanwege de enorme belangstelling is er een extra concert toegevoegd op maandag 8 oktober in Ziggo Dome, Amsterdam.

Na de befaamde Joshua Tree stadion Tour uit 2017 brengt de eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour U2 weer terug naar de concertzalen. Terug naar waar ze waren geëindigd met hun baanbrekende iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour in 2015.

De eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour volgt op de release van het 14e studioablbum Songs of Experience. Net als Songs of Experience een vervolg is op het album Songs of Innocence uit 2014 volgt de eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour hun tour uit 2015 op toen U2 dé arenashow opnieuw uitvond ( Rolling Stone) en hun show werd uitgeroepen tot het nummer 1 concert van 2015 door de New York Times.

Zoals bij elke U2 tour wordt met deze nieuwe arenaproductie de allermodernste techniek op het gebied van technologische productie onthuld. Met het podium in het midden is de eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour een ontwikkeling van de unieke en de innovatieve enscenering van de productie uit 2015. De band is te zien vanuit verschillende hoeken met een ultramodern geluidssysteem en een geheel nieuw super high-res LED-scherm die negen keer de resolutie van het scherm van 2015 bevat.

U2 - eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour

Zondag 7 oktober 2018 | Ziggo Dome, Amsterdam UITVERKOCHT
Maandag 8 oktober 2018 | Ziggo Dome, Amsterdam EXTRA SHOW

De kaartverkoop voor de extra show start vrijdag 2 februari 10.00 uur via ticketmaster.nl.