Jeff Lynne's ELO 27 september 2018 naar Ziggo Dome

13-11-2017 @ 11:21

Op 27 september 2018 geeft Jeff Lynne’s ELO een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de Europese tournee die in 2018 van start gaat.

Dankzij de eigen, onderscheidende stijl waarin rock, pop en klassiek naadloos en op vernieuwende wijze samenkomen, scoorde ELO (Electric Light Orchestra) veel hits zoals Can't Get It Out Of My Head, Don't Bring Me Down, Livin' Thing en Mr. Blue Sky. Daardoor behoren Jeff Lynne’s overweldigende producties, met meer dan 50 miljoen verkochte albums wereldwijd, tot de meest herkenbare muziek van de afgelopen 40 jaar.

17 November verschijnt een nieuwe Live DVD met de titel Wembley Or Bust. De DVD is een live registratie van het concert dat Jeff Lynne’s ELO gaf in juni 2017 in het Wembley Stadion. Het concert voor 60.000 bezoekers in Londen was één van Lynne’s hoogtepunten uit zijn carrière.

Jeff Lynne wordt alom beschouwd als een van de belangrijkste producers in de muziekgeschiedenis. Ook was hij een van de mede-oprichters en bandlid van The Travelling Wilburys; met Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison en Tom Petty. Daarnaast werkte hij samen met en produceerde een aantal van de grootste namen in de muziek waaronder The Beatles, Paul McCartney, Ringo Starr, Joe Walsh, en recent, Bryan Adams.

Jeff Lynne's ELO - Live 2018

Donderdag 27 september | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf €64,- (excl. servicekosten)