clubconcerten Marco Borsato

01-10-2017 @ 15:10

Marco Borsato heeft jl. vrijdag bij RTL Late Night bekendgemaakt dat hij naast het exclusieve uitverkochte optreden in Paradiso nog vier clubconcerten geeft in Nederland.  

Tijdens deze intieme en unieke optredens laat Borsato & band het publiek kennis maken met nieuw werk van zijn album Thuis dat vrijdag 17 november wordt uitgebracht. Op het nieuwe album van Marco staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema: thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn."

Borsato treedt al 27 jaar op in kleine en grote zalen en ook op diverse festivals heeft hij talloze keren gespeeld. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij maar liefst 20 keer in de Ziggo Dome, 9 keer in De Kuip, 25 keer in GelreDome, 20 keer in Ahoy en meer dan 50 keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

De kaartverkoop begint nu via www.borsato.nl

Marco Borsato
Donderdag 16 november | Paradiso, Amsterdam (uitverkocht)
Woensdag 22 november | Effenaar, Eindhoven
Donderdag 23 november | Hedon, Zwolle
Zaterdag 25 november | Patronaat, Haarlem
Zondag 26 november | Doornroosje, Nijmegen

Aanvang Paradiso: 20.30 uur, overige concerten: 2 1.00 uur
Entree: €49 (excl. servicekosten en lidmaatschap)