Paramore 16 januari 2018 naar Amsterdam voor concert

13-09-2017 @ 16:38

De Amerikaanse band Paramore geeft op dinsdag 16 januari 2018 een concert in AFAS Live in Amsterdam.

Pop-punk trio Paramore, met frontzangeres Hayley Williams, gitarist Taylor York en drummer Zac Farro als huidige bezetting, brak door in 2005 door met debuutalbum ‘All We Know Is Falling’. Het grote succes van de band kwam in 2007, toen de band hun tweede album ‘Riot’ uitbracht. Met o.a. de songs ‘Misery Business’, ‘crushcrushcrush’ en ‘That’s What You Get’ speelde ze zichzelf in beeld bij het grote publiek. De band heeft daarna alles behalve stil gezeten en leverde ook nog de albums 'Brand New Eyes' (2009) en 'Paramore' af. Voor het album 'Paramore' dat in 2013 uitkwam, wist de band een Grammy binnen te slepen voor de bijbehorende single 'Ain't It Fun'. In ditzelfde jaar stond de band ook op het hoofdpodium van Pinkpop en in de Heineken Music Hall (tegenwoord ig AFAS Live).

In mei van dit jaar bracht Paramore een nieuw album uit ‘After Laughter’. Op het nieuwe album is het herkenbare pop-punk geluid verder uitgebreid met o.a. invloeden van Afrobeat en 80’s Pop. “The band can do whatever we want, that’s what makes it Paramore”, aldus Hayley Williams.

Met het nieuwe album op zak tourt Paramore al vanaf juni dit jaar vrijwel onafgebroken. Eerder dit jaar stond de band al in een uitverkocht 013 in Tilburg en op dit moment touren ze door de V.S., Canada en Zuid-Amerika. In januari keren ze opnieuw terug naar Europa voor onder meer shows in het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Paramore - Tour Three

Dinsdag 16 januari 2018 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree € 45,- (excl. servicekosten)