Future op 16 oktober naar AFAS Live

25-06-2017 @ 10:37

De Amerikaanse rapper Future geeft maandag 16 oktober 2017 een show in AFAS Live in Amsterdam. 

2017 mag nu al met recht een indrukwekkend jaar worden genoemd voor Future. Door maar liefst twee albums in een week tijd uit te brengen zorgde de rapper in februari voor een grote muzikale verrassing. Beide albums, 'Future' en 'HNDRXX', kwamen binnen op de eerste plaats in de Amerikaanse en Canadese hitlijsten. Geen artiest deed hem dat in zo'n kort tijdsbestek voor. Het nummer 'Mask Off' van het eerstgenoemde album is internationaal uitgegroeid tot een gigantische hit die zijn weerga niet kent. Op social media ontstond er zelfs een heuse 'Mask Off Challenge', waarbij muzikanten hun eigen versie van het nummer lieten horen.

Met zijn ongekende flow, soms melodieus en dan weer bijna psychedelisch, stormde Future in 2010 en 2011 de rapgame binnen met een reeks mixtapes, waaronder '1000', 'Dirty Sprite' en 'True Story'. Hij vestigde zijn naam als rapper definitief in 2012 met het uitbrengen van zijn eerste album 'Pluto', met daarop tracks als 'Tony Montana', 'Turn on the Lights' en 'Magic'. Pas echt hard ging het nadat Future in 2015 zijn album 'DS2' lanceerde en daarmee de #1 positie in de Amerikaanse charts bereikte. Twee maanden later al volgde wederom een muzikaal succes met de mixtape 'What a Time to be Alive', een co-creatie met rapper Drake. En in 2016 voegde Future met 'EVOL' nog een #1 project toe aan zijn imposante oeuvre als rapper.

Andere muzikale zwaargewichten werken graag met Future samen. Zo maakte hij co-producties met Lil Wayne ('Love Me'), Ariana Grande ('Everyday'), DJ Khaled ('I Got The Keys'), Justin Bieber ('What's Hatnin'') and Usher ('Rivals'). Ook schrijft hij mee aan tracks voor collega-artiesten, zoals voor Miley Cyrus ('Real and True'), Ciara ('Body Party') en Rihanna ('Loveeeeeee Song').

Met deze successen achter zijn naam komt Future op maandag 16 oktober naar AFAS Live in Amsterdam voor een optreden.

FUTURE: The Future HNDRXX Tour + Special Guest

Maandag 16 oktober 2017| AFAS Live, Amsterdam

Aanvang 20:00 | Entree: € 40, € 66 (excl servicekosten)