ROQ 'N ROLLA Music tekent labeldeal met Cloud 9 Music

07-05-2017 @ 17:00

ROQ 'N ROLLA Music heeft een labeldeal getekend met Cloud 9 Music. Gelijktijdig heeft Timothy Kimman, beter bekend als Jebroer, zijn contract bij Cloud 9 Music verlengd. Het muziekbedrijf en de artiest werkten eerder al samen aan zijn album ELF11, met daarop onder meer de hitsingle 'Kind van de Duivel'. Deze samenwerking beviel zo goed dat besloten is nog nauwer te gaan samenwerken.

Raymond van Vliet (Co-owner en President Cloud 9 Music): "Tim is een heerlijke gast om mee te werken en ik durf wel te stellen dat zijn huidige single 'Kind van de Duivel' momenteel de meest gedraaide track is in alle kroegen en feesttenten. De single staat op #14 in de Ultra Top in België en de verwachting is dat hij zeker zal doorstijgen."

Babek Ajang Far (ROQ 'N ROLLA): "We werken nu al een paar jaar samen met Cloud 9 Music en Raymond is een man die samen met ons de stappen durft te zetten die nodig zijn voor een artiest om te kunnen groeien. Dit was voor ons een belangrijke reden om ROQ 'N ROLLA onder te brengen bij Cloud 9 Music. We zijn er klaar voor de uitdaging samen aan te gaan!"

De eerstvolgende release van ROQ ’N ROLLA is de track ‘Signen’ van Justice Toch (release op 5 mei).

ROQ ‘N ROLLA Music is één van de snelst groeiende muziek labels voor jongeren in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Leiden en is verantwoordelijk voor de succesvolle releases van Jebroer, F1rstman, Rät N FrikK, Mr. Wonder, Taylor Walcott en DJ Punish. ROQ 'N ROLLA startte eerder al een publishing fonds dat geadministreerd staat bij Downtown Music Publishing (een joint venture met Cloud 9 Music).

Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. Cloud 9 vertegenwoordigt artiesten als Josylvio, Sevn Alias, Mr. Polska, Dannic, Jebroer en vele anderen. Daarnaast vertegenwoordigt het bedrijf labels als Nouveau Riche, Hard With Style, Fonk en Masters of Hardcore. In het laatste decennium bracht de compilatiedivisie succesvolle compilaties uit als A State Of Trance Yearmix – Mixed By Armin van Buuren’, ‘De Leukste Kids Hits’, ‘Slam Hardstyle’ en ‘Tomorrowland’. De uitgeverij van Cloud 9 vertegenwoordigt een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Lost Frequencies, Hardwell, Fedde Le Grand, Daniel Gibson (Within Temptation), Fais, Dirtcaps, Dannic, Laidback Luke, Frontliner en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die middels de uitgeverij bij het muziekbedrijf zijn aangesloten. Tevens vertegenwoordigt het bedrijf ook de belangen in de Benelux van belangrijke uitgevers als Ultra Music, Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune), Pen Music en vele anderen. Tevens heeft Cloud 9 Music belangen in publishingbedrijven als Phrased Differently, Downtown Music Benelux en Tous Ensemble Publishing.