Di-rect, K's Choice, Dan Owen special guests Bryan Adams op Strijp-S

19-04-2017 @ 16:15

Op zaterdag 12 augustus geeft Bryan Adams een exclusief concert op Strijp-S in Eindhoven. Met nog vier maanden te gaan tot deze bijzondere show kunnen we bekendmaken dat de special guests niemand minder dan Di-rect, K’s Choice en de talentvolle Dan Owen zijn. De vier acts zorgen voor een avondvullend muzikaal programma. 

BRYAN ADAMS
Bryan Adam’s internationale doorbraak kwam met het album 'Reckless’ dat werd uitgebracht in 1984. Inmiddels heeft de wereldberoemde zanger 13 albums op zijn naam en wereldhits zoals 'Summer of '69’, 'Heaven’ en '(Everything I Do) I Do It For You’. Met zijn vele succesvolle singles en talloze gewonnen awards is Bryan Adams een van de meest gewaardeerde singer-songwriters van zijn generatie. Na meer dan 30 jaar actief te zijn als succesvol muzikant treedt Bryan Adams dit jaar op als hoofdact van een zeer bijzondere show op Strijp-S.

DI-RECT
De uit Nederland afkomstige band Di-rect werd 18 jaar geleden opgericht en is nog steeds even succesvol en geliefd. De band heeft inmiddels 7 albums, diverse top 10 hits, 2000 live shows en een groot aantal awards op zijn naam. Afgelopen februari werd de single 'Ricochet’ uitgebracht en het nieuwe album 'Rolling with the Punches’ staat op de planning voor het einde van het jaar. Met verschillende live-shows en een nieuwe release op de agenda bewijzen de jongens van DI-RECT dat ze nog steeds een belangrijke rol spelen binnen de Nederlandse muziek.

K’S CHOICE
K’s Choice werd opgericht door Sarah en Gert Bettens in 1992 en is nog steeds een van de grootste bands in België. Door de jaren heen hebben ze verscheidene top 10 albums gescoord die werden beloond met gouden en platina awards. De grote internationale doorbraak van de band kwam in 1995 met het nummer 'Not An Addict’ dat gezien mag worden als K’s Choice’s meest populaire hit. De band bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit jubileum met de release van het album '25’ waarop hun grootste hits staan.

DAN OWEN
Met zijn gitaar, mondharmonica en rauwe stem creëert de jonge singer-songwriter Dan Owen al enkele jaren prachtige blues melodieën. Dan Owen stond eerder in Paradiso, op het 7 Layers festival en was ook te vinden op Eurosonic Noorderslag. De jonge down-to-earth artiest beweert beïnvloed te worden door de typische oude zwarte blues en zegt per ongeluk muzikant te zijn geworden. Tijdens optredens zingt hij zowel covers van traditionele blues als eigen materiaal dat meer in het singer-songwriter genre lijkt te vallen.

 12.08.2017 Strijp-S, Eindhoven