Nieuwe single Lost Frequencies + Noord-Amerika tour

19-02-2017 @ 12:19

Lost Frequencies vlamt als geen ander. Het Belgische supertalent lanceerde deze week zijn nieuwe single ‘All or nothing’, en gaat deze zomer ook nog eens door Noord-Amerika toeren met The Chainsmokers met hun #MemoriesTour2017.

‘All or nothing’ is een typische Lost Frequencies-hit. De herkenbare vocalen, pakkende teksten en relaxte Deep House-vibes schitteren als water in de volle zon en maken de track onvoorstelbaar catchy. De vocalen zijn geleverd door de Finse singer-songwriter Axel Ehnström, die in 2011 het publiek van het Eurovisie Songfestival op de banken kreeg.

Na tal van onvergetelijke shows op iconische festivals zoals Tomorrowland, Coachella en Lollapalooza trekt Lost Frequencies deze zomer door Noord-Amerika als special guest van The Chainsmokers tijdens hun nieuwe tour. De zogeheten Memories tour brengt de Belgische hitmachine tussen 26 mei en 10 juni naar arena’s in Maryland, Ontario, Quebec, Massachusetts, Pennsylvania, Rhode Island en New York.

Lost Frequencies’ eerste twee singles, ‘Are you with me’ en ‘Reality’, werden beloond met goud, platina en meervoudig platina in tientallen landen en voerden de hitlijsten aan, waaronder de UK Singles Chart. Met zijn eerste vier singles wist Lost Frequencies bovendien bijna een miljard streams op Spotify te behalen.

Ook als dj heeft Lost Frequencies zich in korte tijd bij de wereldtop gevoegd. De jonge Belg staat dit jaar op het hoofdpodium van Tomorrowland 2017 en host daar ook voor de tweede keer op rij zijn eigen podium: ‘Lost Frequencies & Friends’.

https://www.facebook.com/LostFrequenciesMusic/