Op maandag 11 september geeft Diana Krall een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van haar wereldtournee waarmee ze in 2017 diverse landen aandoet.  

Meervoudig Grammy Award winnende jazz-pianiste en wereldberoemde zangeres Diana Krall heeft het eerste deel van haar wereldtournee World Tour 2017 aangekondigd. Deze tour, waarmee ze in 2017 en 2018 diverse landen aandoet, volgt op het langverwachte nieuwe album dat op 5 mei uitkomt bij Verve Records. Het album markeert haar terugkeer naar Jazz en het Great American Songbook en herenigt haar met Grammy Award winnende producer Tomy LiPuma (o.a. bekend van samenwerkingen met Barbra Streisand, Miles Davis, George Benson, Al Jarreau, Anita Baker, Natalie Cole, Michael Franks, Sir Paul McCartney, Crusaders, Joe Sample, Randy Crawford).

De tour gaat op 2 juni van start in Noord-Amerika in de State Theater in Minneapolis. Het Europese deel van de tour begint op 10 september in het Musikteater in Vejle, Denemarken en reist vervolgens door naar andere Europese steden met o.a. 2 concerten in The Royal Albert Hall in Londen op 27 en 28 september. Het complete tourschema is te vinden op www.dianakrall.com.

Diana Krall behoort tot een van de meest succesvolle jazzmuzikanten van de afgelopen twintig jaar. Ze is de enige jazz-zangeres waarvan 8 albums gelijk na hun debuut de #1 positie in de Billboard Jazz Albums Chart behaalden en is onderscheiden met 5 Grammy Awards en 8 Juno Awards. Daarnaast heeft ze 9 gouden, 3 platina en 7 multi-platina albums op haar naam staan. Haar opmerkelijke stem en grote muzikaliteit maken haar een van de meeste gewaardeerde artiesten van deze tijd.

Diana Krall - World Tour 2017

Maandag 11 september 2017 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 55, € 65, €85 en €95 (excl. servicekosten)

www.dianakrall.com

 

Diana Krall 11 september in Carré