Extra concert Bruno Mars op 10 mei in ziggo dome

21-11-2016 @ 10:42

Vanwege de grote vraag naar kaarten voor het concert van Bruno Mars is er een extra show toegevoegd aan 'The 24K Magic World Tour'. De extra show zal plaatsvinden op 10 mei in Ziggo Dome, Amsterdam. Ook is Anderson. Paak aangekondigd als special guest voor beide concerten. De voorverkoop voor het extra concert is direct gestart via Ticketmaster

Wereldster Bruno Mars start zijn wereldtournee in Antwerpen op 28 maart en reist tot en met juni 2017 door Europa, met concerten in onder meer Londen, Parijs, Madrid, Zürich, Kopenhagen en ook Amsterdam. Daarna trapt Mars vanaf 15 juli zijn Noord-Amerikaanse tournee af in Las Vegas, gevolgd door data in meer dan 45 steden in de VS en Canada voordat hij afsluit met een ‘four-night-stand’ in The Forum in Los Angeles. 

The 24K Magic World Tour ondersteunt Bruno Mars zijn nieuwe album ‘24K Magic’ (uit te spreken als twenty-four carat magic) dat vanaf 18 november, wereldwijd uit is. Dit is Bruno Mars’ eerste volledige tournee sinds 2013, toen hij succes beleefde met zijn Moonshine Jungle World Tour waarvoor wereldwijd twee miljoen kaartjes over de toonbank gingen voor in totaal 155 uitverkochte concerten.

Bruno Mars staat op de cover van Rolling Stone van deze maand en heeft een aantal belangrijke tv-optredens voor de boeg, te beginnen met de opening van de 2016 American Music Awards, live uitgezonden op zondag 20 november. Daarna treedt hij op bij de Victoria’s Secret Fashion Show op 5 december. Onlangs was hij al te zien bij Saturday Night Live, waar hij zijn hit ‘24K Magic’ en een nieuwe album track, ‘Chunky’, ten gehore bracht.

Over Bruno Mars:
Bruno Mars won meerdere Grammy Awards. Hij verkocht tot nu toe wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums. De door critici bejubelde zanger, componist, producer, regisseur en muzikant voerde recent nog de hitlijsten aan met de wereldhit ‘Uptown Funk’. Het nummer schreef muziekgeschiedenis als slechts de tiende single in het 57-jarig bestaan van de hitlijst die maar liefst veertien weken op #1 stond. ‘Uptown Funk’ won bovendien talloze onderscheidingen, waaronder drie 2016 Grammy Awards, inclusief de gewilde prijs voor Record of the Year. Daarnaast werd de clip verkozen tot Best Male Video bij de 2016 MTV Video Music Awards.

Bruno Mars keerde afgelopen februari terug op het podium van de Super Bowl Halftime Show om daar op te treden naast Beyoncé en Coldplay. Zijn eigen historische optreden uit 2014 schreef b innen de NFL geschiedenis als de op één na best bekeken Super Bowl Halftime Show ooit met een recordaantal van 115,3 miljoen kijkers, terwijl hij daar ook nog eens de jongste headliner ooit was. Volgens Billboard scoorde Mars zijn eerste vijf ‘Hot 100’-singles sneller dan elke mannelijke artiest sinds Elvis Presley. Als zanger, componist en producer bracht Bruno Mars het tot een ongelooflijk aantal van 35 ‘Hot 100’-hits tot nu toe.

BRUNO MARS - 24K MAGIC WORLD TOUR with special guest ANDERSON.PAAK

Dinsdag 9 mei 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam

Woensdag 10 mei 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam | EXTRA SHOW

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 49, € 64, € 69 en € 74 (excl. servicekosten)