Marco Borsato speciale gast tijdens concert van Zucchero 17 oktober in Ziggo Dome

29-09-2016 @ 20:12

Op maandag 17 oktober komt Zucchero naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome. Marco Borsato zal als speciale gast acte de présence zal geven op deze avond. Welke nummers Borsato mee zal zingen met Zucchero blijft nog een verrassing.

In 2015 was Zucchero nog te gast bij de eerste helft van de in totaal 12 uitverkochte Symphonica in Rosso concerten die Marco Borsato in 2015 en 2016 in de Ziggo Dome gaf.

Marco Borsato zegt blij te zijn met deze mogelijkheid weer met Zucchero op het podium te staan: "Natuurlijk grijp ik de kans om nog een keer te mogen zingen met mijn jeugdheld Zucchero Fornaciari met beide handen aan! Ik bewaar bijzonder warme herinneringen aan zijn gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso en beschouw het als een eer een kleine bijdrage aan zijn show te mogen leveren. Ik heb er dan ook ongelofelijk veel zin in!"

Ook Zucchero kijkt uit naar de avond:”Ik ben ongekend enthousiast om op 17 oktober weer in Amsterdam te spelen. De Ziggo Dome is misschien wel mijn favoriete zaal van Europa. Ik heb dan ook de beste band samengesteld voor deze show. Ik kijk er naar uit mijn vriend Marco Borsato te ontvangen. We hebben zoveel lol gehad tijdens de Symphonica in Rosso concerten! Marco is een uitzonderlijke artiest.

Adelmo Fornaciari, de echte naam van Zucchero, kent een lange en diverse carriere. Al in 1983 neemt hij zijn eerste studioalbum ‘Un Po di Zucchero op, en in het voorjaar van 2016 bracht hij zijn twaalfde studioalbum “Black Cat” uit. In de tussentijd scoorde hij hits met onder andere Senza una Donna, Diamante, Il Volo, Blue en verkocht hij als één van de grootste Italiaanse artiesten meer dan 50 miljoen albums wereldwijd.

Zucchero sloot 28 september een unieke serie van maar liefst 11 concerten in de prachtige Arena Di Verona, in Verona, af.

Zucchero
Maandag 17 oktober 2016 | Ziggo Dome - Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: va €35,- excl servicekosten

http://www.zucchero.it/eng/