Comedian Eddie Izzard geeft extra show in Carré Amsterdam

22-09-2016 @ 08:47

Wegens de grote vraag naar kaarten voor de show Force Majeure Reloaded van Eddie Izzard is er een extra show toegevoegd aan zijn Nederlandse bezoek. De kaarten voor de show van 18 november waren al snel uitverkocht. De extra show zal plaatsvinden op 20 november in Carré. 

Bijna drie jaar geleden begon comedian, acteur, marathonloper en Eurofiel Eddie Izzard aan een epische wereldtour door meer dan 28 landen, in drie talen, van Moskou tot de Hollywood Bowl. Ook stond hij toen een aantal keer in de Heineken Music Hall. Hij verkocht een hele reeks shows aan het Londonse West End uit, en speelde in 49 van de 50 Amerikaanse staten. Met recht een recordbrekende tour. Nu komt Izzard nog eenmaal terug naar Europa voor een speciale reeks voorstellingen van Force Majeure: Reloaded.

Force Majeure is de meest uitgebreide comedytour ooit. Eddie Izzard verkocht Madison Square Garden uit en was de eerste stand-up comedian die een show deed in de legendarische Hollywood Bowl. Hij trad op in vele arena’s overal ter wereld, en stond onder meer residencies in Frankrijk en Duitsland, waar hij zijn shows Stripped e n Force Majeure in het Frans en Duits speelde. Deze herfst gaat Izzard In het Spaans optreden in Spanje.

Eddie Izzard verkocht al verschillende keren de Heineken Music Hall uit, en nu keert nu terug voor twee exclusieve shows in het majestueuze Carré. Deze ‘Reloaded’ uitvoering van zijn geprezen Force Majeure voorstelling zit bomvol met nog meer Izzard-gekte dan voorheen, en Carré is een unieke locatie om een show van superster van Eddie Izzard's formaat te kunnen meemaken.

EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE RELOADED

Vrijdag 18 november | Carré, Amsterdam (UITVERKOCHT)
Zondag 20 november| Carré, Amsterdam (EXTRA SHOW)

Aanvang: 20:00 uur, Entree vanaf €35,- (excl servicekosten)

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: