Muzikanten vinden wordt makkelijker

30-07-2016 @ 16:42

Uit onderzoek en persoonlijke ervaringen blijkt dat het lastig is om geschikte muzikanten te vinden om je band compleet te krijgen. Het kost veel energie en je hebt er een flinke dosis geduld voor nodig. De huidige online mogelijkheden missen veelal gebruiksvriendelijkheid en overzicht. Dit resulteert in onvolledige advertenties, of in ergste geval dat de advertenties niet vindbaar zijn.

Vanuit de liefde voor live muziek en ambitie om muzikanten te helpen is Martijn van de Water, eigenaar van Flow of Internet en gitarist bij Star Atlas, in eigen beheer gestart met het project bandledengezocht.nl. Een gratis muzikantenbank die muzikanten gelegenheid biedt om laagdrempelig, snel en overzichtelijk advertenties te kunnen plaatsen en te kunnen reageren. De website wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en gemotiveerde vrijwilligers. Mede ook door samenwerkingen met Facebookgroepen en andere muziekliefhebbers groeit het animo enorm. De website is vol in ontwikkeling en op 1 augustus gaat bandledengezocht.nl live. Vanaf 1 augustus kunnen muzikanten de nieuwe muzikantenbank naar hartenlust gebruiken.

Na de livegang wordt doorgepakt met fase 2 van het project. Branding van het merk en muzikanten informeren over het platform. Om dit mogelijk te maken worden nieuwe sponsoren en enthousiaste vrijwilligers gezocht. Via de website en sociale kanalen kunnen mensen zich aanmelden om onderdeel te worden van het initiatief.

bandledengezocht.nl

https://www.facebook.com/groups/bandledengezocht/

@blgezocht

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: