Wereldwijd succes Los Frequencies krijgt vervolg

06-06-2016 @ 21:41

Na het succes van ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ heeft Lost Frequencies de langverwachte derde single uitgebracht bij Armada Music. ‘Beautiful Life’, zoals de track heet, is gemaakt in samenwerking met de Zweedse singer-songwriter Sandro Cavazza en is de nieuwe single van Lost Frequencies’ debuutalbum dat nog gaat uitkomen.

Lost Frequencies, geboren als Felix De Laet, heeft enorme successen beleefd sinds hij debuutsingle ‘Are You With Me’ nog geen twee jaar geleden uitbracht op The Bearded Man, een sublabel van Armada Music. De single groeide uit tot een wereldwijde hit en werd bekroond met goud, platina, en meervoudig platina in meer dan twaalf verschillende landen. Detrack vergaarde tot op heden meer dan een half miljard streams en greep de #1 positie in de UK Singles Chart.

Lost Frequencies’ tweede single, ‘Reality (ft. Janieck Devy), werd nog geen jaar na ‘Are You With Me’ eveneens uitgebracht op The Bearded Man en bezorgde Lost Frequencies wederom een karrenvracht aan awards en onderscheidingen. De single behaalde goud en platina in een groot aantal landen en heeft tot nu toe meer dan 300 miljoen streams bijschrijven. ‘Reality’ behaalde tevens de felbegeerde #1-positie in de European Airplay Chart in 2015.

Alhoewel de twee hitsingles aan de basis staan van Lost Frequencies’ wereldwijde succes is dat niet het enige gebied waarin Lost Frequencies excelleert. De jonge Belg schittert bij optredens bij grootse festivals als Coachella, EDC Mexico, Sensation White en Tomorrowland Brazil. Laatstgenoemde heeft het grote publiek al kennis laten maken met Lost Frequencies’ nieuwe single ‘Beautiful Life’ als de officiële aftermovie van Tomorrowland Brasil 2016.

https://www.facebook.com/LostFrequenciesMusic