Nieuw festival: Dutch Delta Sounds

30-05-2016 @ 15:37

Zomer 2006 werd het open source netwerk World Music Forum NL opgericht. Met talloze World Blend Café’s, projecten, beursbezoeken en publicaties heeft dit platform in tien jaar zijn nut en noodzaak voor de wereldmuziek sector bewezen.

September 2016 viert World Music Forum NL dit jubileum met een tweedaags festival. Tijdens Dutch Delta Sounds zal een keur aan avontuurlijke, grensoverschrijdende muziek van Nederlandse bodem feestelijk gepresenteerd worden.
Overdag is er een uitgebreid programma voor nationale en internationale muziekprofessionals met conferenties, netwerksessies en speed-dates.

World Music Forum NL organiseert dit festival in samenwerking met Dutch Performing Arts, het programma van het Fonds Podiumkunsten ter promotie van de Nederlandse podiumkunsten in het buitenland.

Dutch Delta Sounds vindt plaats op woensdag 7 september in het Bimhuis en op donderdag 8 september in Paradiso Noord (Tolhuistuin).

Over de nadere invulling van het programma en de kaartverkoop volgt begin juni meer informatie.

www.worldmusicforum.nl

www.dutchdeltasounds.nl

www.facebook.com/dutchdeltasounds

twitter:@dutchdeltasound

Dutch Delta Sounds wordt georganiseerd door World Music Forum NL in samenwerking met Dutch Performing Arts en support van Buma Cultuur, Sena, Bimhuis en Paradiso.
World Music Forum NL is een open source network dat een platform biedt voor professionals uit de wereldmuzieksector - en aan iedereen die hierin geïnteresseerd is - om ideeën en plannen uit te wisselen en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: