Neil Young 9 juli 2016 in Ziggo Dome

23-12-2015 @ 14:22

Zaterdag 9 juli treedt Neil Young met Promise Of The Real op in de Ziggo Dome en maakt deel uit van zijn ‘Rebel Content Tour’.

De Canadees Neil Young geldt al jaren als één van de belangrijkste singer-songwriters in de popgeschiedenis. Met zijn begeleidingsband Crazy Horse levert Young begin jaren '70 met 'After the Gold Rush' en 'Harvest' twee albums af, die met recht klassiekers genoemd mogen worden.

In juni is ‘The Monsanto Years’, het 36e studio-album uitgekomen. Hierop werkt Young voor het eerst samen met de zonen van Willie Nelson, Lukas en Micah en muzikanten uit Lukas’ band Promise Of The Real. Zij nemen ook de begeleiding van Young tijdens de ‘Rebel Content Tour’ voor hun rekening.

De ‘Rebel Content Tour’ brengt een mooie dwarsdoorsnede van het omvangrijke oeuvre van Young. Naast bekende classics en nummers van het laatste album, staan er ook minder vaak gespeelde nummers op de wisselende setlist.


Neil Young + Promise Of The Real - Rebel Content Tour

Zaterdag 9 juli 2016 | Ziggo Dome, Amsterdam | Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 49, € 66, € 69, € 76 (excl. servicekosten)

https://www.facebook.com/NeilYoung