Lianne La Havas naar Concertgebouw Amsterdam en 013 Tilburg

15-11-2015 @ 12:56

Nog voor de aanvang van haar reeks optredensin december kondigt Lianne La Havas alweer haar terugkeer naar Nederland aan, met twee concerten in 2016. Op 29 februari treedt de Britse folk- en soulzangeres op in het Concertgebouw in Amsterdam en op 19 maart in 013, Tilburg.

De Britse singer-songwriter Lianne La Havas brak in 2012 wereldwijd door met haar debuutalbum Is Your Love Big Enough. Het album, met hits als Lost&Found, Forget, en Is Your Love Big Enough, stond in Nederland en het Verenigd Koninkrijk op de 3e en 4e plaats in de hitlijsten en werd uitgeroepen tot ‘Album of the Year’ op iTunes. Hierop volgde een wereldwijde tour, samenwerkingen met onder andere Prince en Alt-J, en optredens op onder meer Glastonbury Festival en Isle of Wight Festival.

Op 31 juli 2015 is het tweede album 'Blood' uitgebracht in Nederland en behaalde meteen de eerste positie in de album charts. Het album met de hit What You Don't Do is geïnspireerd door Lianne’s Jamaicaanse en Griekse roots, combineert elektronische beats met invloeden uit de R&B, doo-wop, reggae en gospel, en richt zich op thema’s als liefde, relaties en identiteit. Bekijk de nieuwe video voor Green & Gold, haar meest recente single en samenwerking met Jamie Lidell

In 2014 stond Lianne La Havas op het North Sea Jazz Festival en trad ze ook op Lowlands op in een overvolle Heineken tent.

Lianne La Havas

Maandag 29 februari 2016 - Concertgebouw, Amsterdam 

Aanvang: 20.00 uur |Entree: € 39,-.

Zaterdag 19 maart 2016 - 013, Tilburg
Meer informatie en kaarten voor dit concert via www.013.nl

http://www.liannelahavas.com/

https://www.facebook.com/LianneLaHavas/