Years & Years 1 maart 2016 naar Heineken Music Hall Amsterdam

15-11-2015 @ 12:49

Op dinsdag 1 maart 2016 komt Years & Years voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De zegetocht van Years & Years in Nederland lijkt niet te stoppen. Na eerdere uitverkochte shows in o.a. Paradiso en een overtuigend optreden in volle Heineken tent op Lowlands staat de band 18 november in een tevens uitverkocht Klokgebouw in Eindhoven. Nu kondigt de band ook aan in maart 2016 terug te komen naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

In januari 2015 krijgt Years & Years van de BBC de titel 'Sound Of 2015' toebedeeld. Het Londense drietal heeft vervolgens maar weinig tijd nodig deze belofte in te lossen. Hun single “King” wordt al snel een wereldwijde hit; de single komt op #1 binnen in de UK en weet over de hele wereld de charts te domineren. In Nederland is King één van de grootste radiohits van het jaar tot nu toe. Maar liefst 10 weken stond het op #1 in de Nederlandse airplay chart. 

In juli van dit jaar is het debuutalbum Communion uitgebracht. Een album vol met toegankelijke electropop, gekenmerkt door de fijne melodieen van zanger Olly Alexander. Of, zoals de band het zelf omschrijft: ”music you can dance and cry to”. Naast King staan ook populaire singles Desire en Shine op het album.

YEARS & YEARS
+support
Dinsdag 1 maart 2016 | Heineken Music Hall - Amsterdam |

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €32,50 (ex sk)

http://yearsandyearsofficial.com/